Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Zonwering - accessoires

Volop genieten van de zon en de koelte onder uw veranda en in uw huis. Dat kan met de zonwering van Visser Veranda's. Visser Veranda's biedt uitgebreide keuze in zonwering, lamellendoeken en screens. Naast het weren van de zon bieden ze privacy en zijn het echte smaakmakers voor uw interieur.

Kiest u voor zonwering van Visser Veranda's, dan bent u gegarandeerd van een lange levensduur en kleurvastheid.

Smaakmaker in uw interieur

Eigenschappen

Creëer de perfecte ambiance

Geniet nog meer van het buitenleven op uw terras of veranda dankzij het lamellendoek van Gardendreams. Het lamellendoek is een exclusief voor Gardendreams geproduceerd product van zeer hoogwaardige kwaliteit en is bestand tegen extreme weersinvloeden.

Door het gebruik van aluminium draden heeft het doek een weerkaatsende werking op zonnestralen. Deze toepassing zorgt voor extra bescherming.

Deze exclusieve zonwering is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen extreme weersinvloeden. Met de aanschaf van een lamellendoek bepaalt uzelf hoelang en wanneer u wilt genieten van de zonnestralen.

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak Wit 
veranda ral 9010 structuurlak Geel
veranda ral 9010 structuurlak Grijs

Eigenschappen onderdakzonwering TREND 200

Dit oerdegelijke en stijlvolle zonweringsysteem van Duitse makelij heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het voorkomt verblinding door de zon en zorgt ervoor dat de opwarming onder uw veranda sterk wordt verminderd.

  • Uv-bestendige doek
  • Doek verkrijgbaar in veel kleurvarianten
  • Inclusief elektrische motor van Somfy

U creëert uw eigen schaduwplek snel en eenvoudig met het elektrisch besturingssysteem. De GD Trend 200 is uitgevoerd met een oersterke Somfy-motor. Deze krachtige motor is optioneel ook uit te voeren met afstandsbediening.

Eigenschappen onderdakzonwering met TRACFIX

De GD Tracfix 879 maakt indruk met zijn eenvoudige design. De cassette is slechts 130 mm in doorsnede, hierdoor valt het scherm niet erg op. Door het Tracfix-systeem krijgt u een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit en hangt het doek mooi strak. U heeft geen last meer van een lichtkier tussen de zijgeleiders en het doek.

Elektrische zonwering met motor

Deze elektrische zonwering in het assortiment van Visser Veranda's heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het eenvoudige doch luxe systeem is simpel te bedienen met de ingebouwde Somfy-motor. Zo kunt u snel en makkelijk uw zonwering bedienen. Dit is mogelijk met zowel een schakelaar als een optionele afstandsbediening.

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9001 Crème wit structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuur

Eigenschappen

Bepaal zelf uw schaduw

Met een verticaal screen controleert u de zon, wind en warmte naar uw geheel eigen wensen. Vooral bij een laagstaande zon of een kille wind is een screen de ideale oplossing. Het doek wordt in aluminium behuizing aan uw overkapping gemonteerd.

U bedient het vervolgens elektrisch (met of zonder afstandsbediening) en zet deze op de stand die u wenst. De doekkeuze bij een screen is ook geheel naar uw eigen wensen uit te zoeken.

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9001 Crème wit structuur
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuur

Het doek van de verticale screen is verkrijgbaar in vele kleuren.