Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Carport met zadeldak
zadeldak carport
icon-example

Zadeldak carport

Legend edition
icon-example

Legend Edition

Carport plat dak
icon-example

Carport plat dak

Toogcarport
icon-example

Toogcarport

Carports van Visser Veranda's

Met een moderne carport van Visser Veranda’s hoeft u geen autoruiten te krabben in de ijzige kou. In de stromende regen de auto instappen is verleden tijd en u geeft de auto extra bescherming tegen vuil. Daarnaast beschermt u de lak van uw auto tegen de schadelijke uv-straling.

Carports van aluminium

 

De aluminium carport van het merk Gardendreams biedt u de ideale oplossing. Of de carport nu aan de muur, vrijstaand of als zadeldak moet worden gemonteerd, Visser Veranda’s maakt het mogelijk. Het voordeel van een aluminium carport is dat deze onderhoudsarm is en alleen af en toe even schoon gemaakt moet worden. Daarnaast heeft aluminium een lange levensduur, waardoor het een duurzame keuze is. Ook is aluminium licht van gewicht, maar tegelijkertijd zeer sterk. Hierdoor zijn grote overspanningen mogelijk met maximaal behoudt van lichtinval en leefruimte. Als laatste is aluminium bestand tegen vocht en uv-straling.

Maar niet alleen voor uw auto zijn onze moderne carports voordelig. Ze bieden ook beschutting aan onder andere aanhangwagens, caravans, fietsen en motoren. Of u gebruikt de carport als overkapping voor uw terras of zwembad. Ook een dubbele carport is mogelijk zodat u hier meerdere auto's onder kunt plaatsen. 

Carports in verschillende varianten

Visser Veranda’s levert de aluminium carport in twee standaard maatvoeringen: 368cm x 500cm en 620cm x 600cm. Met een carport aan huis of een vrijstaande carport verbetert u de aanblik van uw woning. Een carport is een stijlvolle toevoeging aan uw huis en oprit en geeft een luxe en strakke uitstraling. Daarnaast biedt een carport vele voordelen zoals bescherming van uw auto en beschutting tegen de regen. 

Bij Visser Veranda's kunt u kiezen uit een carport plat, een carport toog of een carport met zadeldak. U kunt de carport eenvoudig zelf monteren aangezien de carport als compleet bouwpakket geleverd kan worden.