Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Houten overkapping met glazen schuifdeuren
  • Houten overkapping tuin
  • Houten overkapping aan huis
  • Houten overkapping op maat
Kapschuren
icon-example

Kapschuren

Zadeldak
icon-example

Zadeldak constructies

Houten veranda met platdak
icon-example

Platdak constructies

Houten overkapping
icon-example

Veranda's

Houten overkapping

Onverwoestbare houten producten met karakter

Breng sfeer in uw tuin met een houten overkapping van Visser Veranda’s. Speciaal voor u op maat gemaakt van Douglas hout uit Europa. Geconstrueerd met authentieke zwaluwstaart- en/of pen-en-gat verbindingen. Een eeuwenoude beproefde techniek die garant staat voor oersterke, duurzame constructies.
 
In onze showroom creëren we samen met u de overkapping van uw dromen. We maken een 3D-impressie, waarbij we uw overkapping stapsgewijs voorzien van alle mogelijke opties. Van wanden en deuren tot glazen schuifwanden, steel look kozijnen en LED-verlichting. Samen zetten we de eerste stappen naar uw nieuwe buitenverblijf.

 

Houten overkapping met glazen schuifdeuren 

door het uitbeiden van uw houten overkapping met glazen schuifdeuren creëert u een magisch plekje in uw tuin. De glazen schuifdeuren laten veel licht toe, waardoor u optimaal kunt genieten van de buitenruimte. Bovendien is het een stijlvolle, elegante oplossing voor een extra ruimte in uw tuin. De houten overkapping met glazen schuifdeuren biedt een veelzijdige ruimte met veel mogelijkheden. U kunt de ruimte gebruiken als veranda, tuinkamer, lounge of zelfs als kantoor. de glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat u in een geisoleerde ruimte zit, waardoor u ook tijdens de koude dagen kunt blijven genieten van uw houten overkapping. 

Mockup Trendhout 1200x600

Ontwerp je eigen houten overkapping