Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
Aluminium schutting

Aluminium schuttingen

Geniet van optimale privacy in uw tuin dankzij de aluminium schuttingen van Visser Veranda’s. De aluminium planken zijn in diverse variaties te plaatsen, passend in uw tuin en geheel naar uw smaak. Aluminium schuttingen zijn ideaal. Ze gaan vele jaren mee, zijn weerbestendig en vergen weinig onderhoud. De schuttingen zijn goed te combineren met andere objecten en materialen in de tuin. Niet voor niets worden aluminium schuttingen dan ook steeds populairder.

Schutting naar wens samenstellen

Er zijn verschillende opties mogelijk zodat u uw aluminium schutting helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo zijn er verschillende varianten beschikbaar zodat u uw schutting naar eigen smaak kunt samenstellen.

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Keuze uit 6 verschillende materialen, combineren is mogelijk;
  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuurlak (RAL 7016) of grijs structuur (RAL 9007)

Let op: Schuttingen worden standaard geleverd zonder staanders.

Duurzaam alternatief

Bij een schutting wordt er vaak gedacht aan hout. Maar aluminium is een veel duurzamer alternatief. Aluminium gaat namelijk een stuk langer mee, is weersbestendig, blijft lang mooi en is daarnaast een stijlvolle en moderne manier om meer privacy in uw tuin te verkrijgen. Ook vergt aluminium een stuk minder onderhoud dan een houten schutting.

Aluminium schutting kopen

Wilt u ook meer privacy en minder wind in uw tuin? Ga dan voor een aluminium schutting? Dan bent u bij Visser Veranda’s aan het goede adres. Vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder.

 

 

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9001 Crème wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuurlak

Variaties aluminium schuttingen

schuttingen