Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Carport met plat dak

Carport Plat

In het wisselvallige klimaat van Nederland is het een prettig idee dat uw auto, Caravan, boot of andere eigendommen beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon. 

Een aluminium overkapping van Visser Veranda’s biedt de juiste bescherming en extra comfort. De overkappingen van Gardendreams zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en eenvoudig los te plaatsen, zonder dat aanpassingen aan de woning nodig zijn. Een carport met een plat dak is eenvoudig te monteren en past bij vrijwel ieder type woning.

Naast bescherming van uw auto, zorgt een carport ook voor persoonlijk comfort. Zo is vogelpoep op uw net gewassen auto nagenoeg verleden tijd. Uw auto blijft in de zomer koeler en u hoeft niet meer in de regen te staan als u in- of uit uw auto wilt stappen. Daarnaast is deze carport met een paar aanpassingen eenvoudig om te bouwen naar een overkapping die kan dienen als een veranda, schuur of een combinatie van deze twee.

  • Dakbedekking van EPDM-folie
  • 8 standaard veranda-afmetingen
  • Maatwerk in de diepte mogelijk


BEKIJK HIER MEER INFORMATIE OVER DE CARPORT MET PLAT DAK

Stijlvarianten

Vlakke gootprofiel

De vlakke gootafwerking zorgt voor een compleet plaatje bij uw carport. De vlakke gootafwerking is vooral geschikt voor moderne woningen met strak vormgegeven tuinen. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9001 Crème wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuurlak

Kies het type dakbedekking

EPDM-folie

Optioneel: Solar zonnepanelen