Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Veranda tuin
  • Veranda aan huis
  • Veranda op maat
  • Veranda zwart
Veranda Pigato/ Bosco edition
icon-example

Pigato / Bosco Edition

Veranda Giallo edition
icon-example

Giallo Edition

Veranda Legend/ Expert edition
icon-example

Legend / Expert Edition

Veranda Flatroof edition
icon-example

Flatroof Edition

VERRIJK UW WOONGENOT MET EEN VERANDA

Voor een stevige, veilige en solide veranda kunt u bij Visser Veranda’s terecht. Al onze veranda’s worden opgebouwd uit hoogwaardig, duurzaam aluminium en voldoen aan de strenge Duitse bouwvoorschriften. U kunt kiezen voor een rechte, schuine of vrijstaande veranda. Met een veranda kunt u het gehele jaar door blijven genieten van uw tuin, want u bent beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn er tal van extra opties beschikbaar, zoals glazen schuifwanden, verlichting en verwarming. Laat u adviseren door Visser Veranda’s over de mogelijkheden voor uw droom veranda.

Aluminium veranda

Type veranda's van Visser Veranda's

 Visser Veranda's biedt een breed scala aan veranda's die geschikt zijn voor elke tuin. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, Visser Veranda's heeft altijd een veranda die past bij uw stijl en behoeften.

Deponti veranda's zijn ontworpen om een ruimte te creëren met een luxueuze uitstraling. Deze elegant gevormde veranda's worden geleverd met een aluminium frame en polycarbonaat dak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. De Diponti veranda's komen in twee verschillende uitvoeringen de Biolo en Giallo.

Flatroof edition veranda's zijn een andere optie van Visser Veranda's. Deze veranda's hebben een modern ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze hebben ook een extra sterke goot en zijn minder afhankelijk van de hoogte. Het optisch platte dak maakt dat de elegante Flatroof Edition uiterst goed te combineren is met een moderne woning

De Legend/Expert Edition veranda's van Visser Veranda's zijn luxueuze overkappingen die voor alle situaties geschikt zijn. Ze zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit, duurzame constructie en een uniek ontwerp, waardoor ze een perfecte manier zijn om uw tuin te verfraaien. U kunt bij deze veranda kiezen of u een glazen of polycarbonaat dak wilt. 

Tot slot heeft Visser Veranda's de Pigato/Bosco edition veranda's. Deze veranda's zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. deze veranda heeft een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals een ronde of klassieke siergoot en halfronde of vierkante staanders. De Pigato/Bosco kan worden geleverd met een polycarbonaat of glazen dak.

veranda aluminium

Veranda kopen bij Visser Veranda's

Het kopen van een veranda bij Visser Veranda's gaat zeer gemakkelijk. U kunt een offerte aanvragen doormiddel van ons offerteformulier of u kunt naar onze showroom in Barneveld komen om persoonlijk advies te krijgen op maat. Als u de keuze heeft kunnen maken, dan kunt u er ook voor kiezen om uw veranda door Visser Veranda's te laten plaatsen. Dit wordt gedaan door ons ervaren montageteam. Kortom, als u op zoek bent naar een kwaliteitsveranda, dan is Visser Veranda's de perfecte keuze. Met de vele opties, persoonlijke advies en professionele installatie, bent u verzekerd van een veranda die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact op met Vissers Veranda en start met het de zoektocht naar uw droom veranda.

Contact opnemen >                                    Offerte aanvragen >