Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui

Wat is er heerlijker dan op een zomerse dag lekker de deuren te openen en de frisse zomerlucht op te snuiven? Een onderhoudsvriendelijke aluminium schuifpui van Visser Veranda's legt voor u nog meer de verbinding tussen uw huis en tuin. Binnen wordt buiten en andersom. Bovendien komt er veel licht binnen en is er een brede doorgang naar buiten mogelijk.

Een van de belangrijkste voordelen van een  schuifpui is dat u geen ruimte hoeft vrij te houden in uw woning of op uw terras. In tegenstelling tot andere typen deuren heeft een schuifpui geen naar buiten of binnendraaiende delen. Dit maakt het gebruik van de beschikbare ruimte efficiënter. Daarnaast is aluminium een materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft. Kortom, een aluminium schuifpui is een uitstekende keuze!

Verschillende uitvoeringen

Bij Visser Veranda's bieden we vier verschillende uitvoeringen van aluminium schuifdeuren aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen en behoeften past. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een 2-delige, 4-delige of zelfs 6-delige aluminium schuifpui. Onze aluminium kozijnwanden zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in vier standaardkleuren.

De kenmerken van onze  schuifpuien zijn:

  • 8 mm gelaagd glas
  • Aluminium kozijn profiel
  • Verkrijgbaar in 2, 3, 4 of 6 delen
  • 4 standaard kleuren: wit (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuurlak (RAL 7016) of grijs structuur (RAL 9007)

De kosten van de aluminium schuifpui zijn afhankelijk van de afmetingen en het aantal delen.

Professionele plaatsing van uw Aluminium Schuifpui

Wilt u graag een schuifpui, maar ziet u op tegen het plaatsen ervan? Geen zorgen! Bij Visser Veranda's bieden wij niet alleen de hoogwaardige schuifpuien aan, maar ook professionele montage. U kunt erop vertrouwen dat uw schuifpui perfect zal worden geplaatst en naadloos zal aansluiten op uw woning.

Neem vrijblijvend contact op voor onze Aluminium Schuifpui

Bent u overtuigd en wilt u ook graag een aluminium schuifpui kopen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte aluminium schuifpui voor uw huis. Verbeter de verbinding tussen uw huis en tuin met een onderhoudsvriendelijke aluminium schuifpui van Visser Veranda's!

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9001 Crème wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuurlak

Materiaal

8mm Veiligheidsglas