Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Aluminium schuifpui

Wanden van Visser Veranda's

Heeft u een veranda en overweegt u om deze uit te breiden? Dat maakt het systeem van Visser Veranda's eenvoudig mogelijk. Het systeem heeft een standaard geïntegreerde aanwerklip, waaraan altijd gemakkelijk een wand of glasschuifwand is te monteren. Wilt u een extra wand plaatsen of uw veranda ombouwen tot een complete tuinkamer? Visser Veranda’s biedt u aluminium wanden, aluminium kozijnwanden met glas of een glasschuifwandsysteem. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voor- of zijwand of complete tuinkamer

Met de wanden van Visser Veranda's kunt u er voor kiezen om één extra wand te laten plaatsen als voorwand of zijwand, of om uw gehele veranda te voorzien van wanden. Hiermee creëert u een tuinkamer. Bij ons heeft u de keuze uit aluminium wanden, glazen schuifwanden of uit een glazen schuifpui. Het voordeel van de glazen schuifwanden en de glazen schuifpui is dat u dankzij het glas zicht op uw tuin blijft houden en zelf kunt reguleren in hoeverre u uw veranda open wil hebben. Dit is ideaal gezien de onvoorspelbare weersomstandigheden in Nederland. 

Aluminium wanden

De aluminium kozijnwanden van Visser Veranda's zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal als onze veranda's en worden standaard geleverd met veiligheidsglas. De wanden kunt u uitbreiden met deuren en ramen, die ook bestaan uit dezelfde hoogwaardige materialen. Aluminium wanden zijn onderhoudsvrij en leverbaar in verschillende kleuren.

Glazen schuifwand

Dankzij glazen schuifwanden behoudt u een vrij doorzicht naar buiten terwijl u toch heerlijk beschut zit. Mooi weer? Dan schuift u de glazen schuifwand eenvoudig open voor een verkoelend briesje. Visser Veranda’s biedt u glasschuifwandsystemen ontwikkeld door Gardendreams en Deponti. Met deze systemen heeft u een volledige transparante doorkijk naar buiten. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven en passen in vrijwel iedere situatie.

Maatwerk voor iedere tuin

Ook specifieke wensen zijn te vervullen, zoals met deuren, schuifpuien of ramen. Visser Veranda’s biedt u graag de perfecte maatwerkoplossing voor uw eigen situatie. 

Wand aluminium schutting
icon-example

Aluminium schuttingen

Aluminium voor- en zijwand
icon-example

Aluminium voor- en zijwanden

Aluminium schuifpui
icon-example

Aluminium schuifpui

Wand Spie
icon-example

Spie, voor- en zijwand

Aluminium wand
icon-example

Aluminium wanden

Wand - outdoor panels
icon-example

Outdoor panels