Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig

Veranda schoonmaken

GD Smart Wash schoonmaakproducten
Benieuwd hoe uw veranda schoonmaken een zorgeloze bezigheid wordt? Visser Veranda's biedt u schoonmaakartikelen van Gardendreams. Deze schoonmaakproducten zijn gebaseerd op nanotechnologie. Gewone producten van poreus materiaal krijgen door behandeling met GD Smart Wash bijzondere eigenschappen zoals milieuvriendelijk, waterafstotend, anti-algen, anti-schimmels, antibacterieel en zelfreinigend.

Veranda schoonmaken met GD Smart Wash

Het assortiment van Gardendreams biedt actieve, langwerkende schoonmaak- en beschermingsoplossingen voor o.a. verandadaken en glasschuifwandsystemen. Oplossingen die materialen weer langdurig in originele staat, functie en conditie terugbrengen of verbeteren.

GD Smart Wash (repeteerbaar reinigingsmiddel)
GD Smart Wash is een actief reinigings- en protectiemiddel, met zelfreinigende eigenschappen. Het is een anti-statische shampoo, uitermate geschikt voor het reinigen van een statische kunststof zoals polycarbonaat. De GD Smart Wash shampoo beschermt en geeft glans aan het te wassen product. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor materialen als aluminium, glas, polycarbonaat. Duurzaam door laag verbruik en een vermindering van het aantal benodigde wasbeurten. Product op waterbasis.

Bent u enthousiast geraakt over ons product? Neem dan direct contact op via 06-49408422 of vul ons contactformulier in en kom in contact met een specialist.