Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • tuinkamer met glasschuifwanden
  • glasschuifwanden

Glasschuifwanden van Visser Veranda's

Verlangt u naar de mogelijkheid om uw huidige overkapping aan te passen aan alle weersomstandigheden? Ontdek onze hoogwaardige glazen schuifwanden, die u de flexibiliteit bieden om uw buitenruimte op maat aan te passen, zodat u zich nooit meer hoeft te laten beïnvloeden door regen, wind of zon.

Bij Visser Veranda’s vindt u glasschuifwandsystemen van Gardendreams en Deponti. Met deze systemen geniet u van een volledig transparant uitzicht naar buiten. De glaspanelen zijn afzonderlijk te verschuiven en passen perfect in vrijwel elke situatie.

 

 

Van overkapping naar tuinkamer met glasschuifwanden

Het omvormen van een overkapping tot een tuinkamer met glasschuifwanden vormt een uitstekende gelegenheid om uw buitenruimte te verbeteren en het hele jaar door van uw tuin te genieten. De glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten en te beschermen tegen de regen, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van een prachtig uitzicht op uw tuin. Op dagen met zonnig weer kunnen de schuifwanden moeiteloos geopend worden, waardoor een naadloze overgang naar de buitenomgeving ontstaat. Deze transformatie verleent u de flexibiliteit om uw tuinkamer aan te passen aan verschillende weersomstandigheden, waardoor het een fijne extra ruimte wordt aan uw huis.

Luxe uitstraling

het samenspel van glas en aluminium resulteert niet alleen in een luxueuze en hedendaagse uitstraling, maar ook in veelzijdigheid. Onze op maat gemaakte glazen schuifwanden kunnen volledig worden aangepast aan uw exacte specificaties. U heeft de keuze uit een uitgebreid scala aan kleuropties, de gewenste lengte en het aantal panelen om een naadloze integratie in uw ruimte te realiseren.

Glazen schuifwanden plaatsen

Bent u geïnteresseerd in glazen schuifwanden maar geeft u er de voorkeur aan deze niet zelf te plaatsen? Wij bieden een compleet pakket, inclusief levering en professionele montage van de glazen schuifwanden. U kunt erop vertrouwen dat de panelen perfect zullen passen. Als u overtuigd bent en overweegt om glazen schuifwanden aan te schaffen, nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen.

Contact opnemen >                                    Offerte aanvragen >