Veelzijdig en creatief
Specifiek maatwerk
10 jaar garantie
Sterk en veilig
  • Veranda met schuifdak

Veranda met schuifdak

Een veranda met schuifdak vindt u bij Visser Veranda's. Met een veranda met glazen schuifdak kunt u optimaal genieten van zon en frisse buitenlucht. Het veranda schuifdak wordt standaard geleverd met 16 mm dik polycarbonaat of veiligheids glas van 8 mm dik. Standaard is het schuifdak handmatig met een bedieningsstok eenvoudig open en dicht te schuiven. U kunt de overkapping met schuifdak geheel naar eigen wens in zijn geheel of gedeeltelijk handmatig open of dicht schuiven dankzij het handige schuifdak systeem en de verschuifbare dakelementen. 

Een schuifdak overkapping heeft vele voordelen. Zo is de temperatuur makkelijk te regelen omdat u zelf de hoeveelheid lichtinval en wind kunt regelen. Bij behoefte aan beschutting laat u het glazen schuifdak van de veranda dicht, maar bij mooi weer schuift u het glazen dak eenvoudig open. Dit is ideaal gezien het onvoorspelbare Nederlandse weer. Daarnaast is het schoonhouden en het onderhouden veel eenvoudiger dankzij de schuifbare elementen. 

schuifdak veranda

Schuifdak overkapping is geschikt voor nieuwe en bestaande veranda's

Het Gardendreams overkapping met schuifdak is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande veranda’s en tuinkamers. Van de Easy Edition veranda tot de Superior Edition veranda, al onze veranda’s zijn uit te rusten met een schuifdak. Standaard is het schuifdak handmatig met een telescoopstang eenvoudig open en dicht te schuiven. U kunt het dak geheel naar eigen wens in zijn geheel of gedeeltelijk handmatig open of dicht schuiven. Ook kunt u uw overkapping met schuifdak uitbreiden met een zonnescherm. 

Daarnaast is een overkapping schuifdak geschikt voor zowel een aluminium en houten overkapping. Zelfs montage op een aluminium veranda van een ander veranda-merk is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Ook een houten veranda met schuifdak is zeker mogelijk. Vraag ons naar de opties voor het monteren van het schuifdak op uw nieuwe of bestaande veranda. Kiest u voor polycarbonaat, dan heeft u keuze uit twee varianten; De GD helder of GD opaal. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs ook kiezen voor polycarbonaat met specifieke eigenschappen, zoals hitte werende platen.

Kiest u voor van veiligheidsglas, dan geniet u van een maximale lichtinval.

Contact opnemen >                                    Offerte aanvragen >


BEKIJK HIER MEER INFORMATIE OVER HET SCHUIFDAK VOOR VERANDA'S

Stijlvarianten

Met het gepatenteerde schuifdak van Gardendreams gaat er letterlijk een wereld voor u open! Met een Gardendreams schuifdak kunt u bij goede weersomstandigheden optimaal genieten van de zon en de frisse buitenlucht. Wanneer de weersomstandigheden iets minder gunstig zijn of wanneer u behoefte heeft aan beschutting, schuift u het dak eenvoudig gedeeltelijk of compleet dicht.

Kleuren

veranda ral 9010 structuurlak RAL 9016 wit structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 7016 antraciet structuurlak
veranda ral 9005 RAL 9005 Zwart structuurlak
veranda ral 9010 structuurlak RAL 9007 Grijs structuurlak

Kies het type dakbedekking

16mm Helder Polycarbonaat
16mm Opaal Polycarbonaat
16mm IR Helder Polycarbonaat
16mm Extra Helder Polycarbonaat
16mm IQ Relax Polycarbonaat
8 mm Veiligheidsglas

U kunt tegen een meerprijs kiezen voor glas met folie waardoor de dakbedekking er uit ziet als melkglas.

Uw veranda is eenvoudig uit te breiden naar een comfortabele Tuinkamer